Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Gazaoui Elischama VZW

Officiële naam: Gazaoui Elischama VZW

Allemaal verenigd voor een betere toekomst in de liefde.

Adres
63 Goujons straat
1070 - Anderlecht

Oprichtingsjaar
2021

Kinder- en jongerenrechten - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
0485926026

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Onze missie is: Hulp voor wezen, kinderen en gezinnen in moeilijkheden. In de oprichting van een weeshuis en een opleidingscentrum met een actieve lesmethode, onderzoek en ondersteuning in uitvoerende kunst voor kinderen die op straat en uit kansarme milieus, verstoord door moeilijke familiesituaties moreel en…

MISSIE

Onze missie is: Hulp voor wezen, kinderen en gezinnen in moeilijkheden. In de oprichting van een weeshuis en een opleidingscentrum met een actieve lesmethode, onderzoek en ondersteuning in uitvoerende kunst voor kinderen die op straat en uit kansarme milieus, verstoord door moeilijke familiesituaties moreel en emotioneel verwaarloosd in Ivoorkust.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Gazaoui Elischama VZW lOPLEIDINGSCENTRUM VOOR WEESHUIS, SCHOOL EN Podiumkunsten voor kinderen uit de wijk.

    Hulp voor wezen, kinderen en gezinnen in moeilijkheden Als onderdeel van de oprichting van een weeshuis en een opleidingscentrum met een actieve lesmethode, onderzoek en ondersteuning in uitvoerende kunst voor kinderen die op straat en uit kansarme milieus, verstoord door moreel en emotioneel moeilijke gezinssituaties…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy