Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Behind Endo (Stories) vzw

Geef endometriose een gezicht!

Adres
Mechelseweg 16
9310 - Aalst - Baardegem

Oprichtingsjaar
2021

Gezondheid (fysieke) - Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
0473379649

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
BEHIND ENDO (STORIES) is een veilige community voor: ° Ervaringsverhalen van endosisters én hun partners (bewustwording) ° Correcte info over endometriose en concrete handvaten tijdens gesprekken met dokters (educatie) ° Tips om op een holistische manier het dagelijkse leven met endometriose draaglijk te maken (levenskwaliteit)…

MISSIE

BEHIND ENDO (STORIES) is een veilige community voor: ° Ervaringsverhalen van endosisters én hun partners (bewustwording) ° Correcte info over endometriose en concrete handvaten tijdens gesprekken met dokters (educatie) ° Tips om op een holistische manier het dagelijkse leven met endometriose draaglijk te maken (levenskwaliteit) ° Acties om de nodige (h)erkenning en omkadering rond endometriose in BE en NL te verkrijgen (actie)

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Informatieve PODCAST over endometriose

  Met onze missie in het achterhoofd maken wij graag een duidelijke en heldere podcast met correcte info over endometriose. Doorspekt met interviews met specialisten en ervaringsverhalen van endosisters en hun families.

  MEER

 • INFORMATIECAMPAGNE naar medisch personeel

  De diagnose van endometriose krijgen duurt momenteel gemiddeld 7jaar. Dit komt mede doordat nog steeds heel veel medisch personeel de ziekte niet of te weinig (her)kent en niet correct doorverwijst. Door een gerichte en duidelijke informatiecampagne, zowel op papier als met beeldmateriaal (video), naar alle…

  MEER

 • LEDENPLATFORM

  De derde pijler in onze missie is onze leden en endosisters op een natuurlijke en holistische manier ondersteunen om zo meer levenskwaliteit te verkrijgen. Dit willen we mede bereiken dankzij een toegankelijk en overzichtelijk online platform waarop leden maandelijks allerlei tips en adviezen rond voeding,…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy