Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Upendo-project VZW

Officiële naam: Upendo-project VZW

Met behulp van giften bieden wij onderwijs aan leergierige kansarme kinderen uit Tanza…

Adres
Alfons Schneiderlaan 87
2100 - Antwerpen - Deurne

Oprichtingsjaar
2021

Armoedebestrijding - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0031648771748

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met behulp van giften bieden wij onderwijs aan leergierige kansarme kinderen uit Tanzania. Door onze niet rechtlijnige aanpak creëren we de beste voorwaarden om goed onderwijs te kunnen volgen. ´Upendo´ betekent ´LIEFDE´ in het Kiswahili, een lokale taal in het Kilimanjaro-district Tanzania. En dat is…

MISSIE

Met behulp van giften bieden wij onderwijs aan leergierige kansarme kinderen uit Tanzania. Door onze niet rechtlijnige aanpak creëren we de beste voorwaarden om goed onderwijs te kunnen volgen. ´Upendo´ betekent ´LIEFDE´ in het Kiswahili, een lokale taal in het Kilimanjaro-district Tanzania. En dat is precies waar wij aan willen bijdragen: liefde en aandacht voor kinderen uit zeer kwetsbare gezinnen. Helpt u ook mee? Goed en duurzaam onderwijs is belangrijk voor de ontwikkeling van het zelfrespect, het vinden van een baan en is daarmee de meest duurzame manier om armoede te ontstijgen. Helpt u mee aan een kind zijn schooljeugd?

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Alvin & Alvis

    Geld inzamelen om zo de schoolgelden te betalen. De kosten voor veilig transport naar school, medische hulpmiddelen en voedsel. Door middel van onderwijs de armoede te ontstijgen is het hoofddoel!

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy