Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ovenbuur Bocholt vzw

Officiële naam: Ovenbuur Bocholt vzw

Adres
Molenstraat 34
3950 - Bocholt - Kaulille

Oprichtingsjaar
2021

Cultuur/patrimonium - Onderwijs/Talentontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
0494305473

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze missie is het bakerfgoed en daarmee de bakcultuur in de regio te promoten en de bevolking actief te betrekken bij het bouwen en uitbaten van een bakoven. De site uit te bouwen tot een plek voor sociale ontmoeting voor gans de gemeente. Bak workshops…

MISSIE

Onze missie is het bakerfgoed en daarmee de bakcultuur in de regio te promoten en de bevolking actief te betrekken bij het bouwen en uitbaten van een bakoven. De site uit te bouwen tot een plek voor sociale ontmoeting voor gans de gemeente. Bak workshops en initiaties aan te bieden en dit op een zo laagdrempelig mogelijke manier, zodat iedereen toegang heeft tot het project.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy