Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kookploeg Gent Solidair

Officiële naam: Kookploeg Solidair

Een warme maaltijd voor iedereen

Adres
Slachthuistraat 110, 103
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2021

Armoedebestrijding - Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
0472 81 48 64

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kookploeg Gent Solidair is een geëngageerde vrijwilligersvereniging die gratis maaltijden bereidt voor mensen in Gent die het moeilijk hebben om éénder welke reden. Dit gaat soms om dak of thuisloze mensen, mensen die geen keuken hebben of die tijdelijk niet kunnen koken, maar ook soms…

MISSIE

Kookploeg Gent Solidair is een geëngageerde vrijwilligersvereniging die gratis maaltijden bereidt voor mensen in Gent die het moeilijk hebben om éénder welke reden. Dit gaat soms om dak of thuisloze mensen, mensen die geen keuken hebben of die tijdelijk niet kunnen koken, maar ook soms symbolisch vanuit de idee van hoopverlening. Dankzij onze nauwe samenwerking met hartelijke (nood)hulporganisaties worden onze maaltijden wekelijks verdeeld.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy