Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vzw Rocking Thals

The Music- & ComedyFest

Adres
Pappenberg 18
2200 - Herentals - Noorderwijk

Oprichtingsjaar
2021

Armoedebestrijding - Diensten aan verenigingen


Telefoon (algemeen nummer)
+32 471 20 80 28

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij organiseren elk jaar minstens 1 evenement om steeds geld in te zamelen om andere goede doelen financieel te steunen. Zo organiseren wij een rock- & metalfestival en een comedyfestival.

MISSIE

Wij organiseren elk jaar minstens 1 evenement om steeds geld in te zamelen om andere goede doelen financieel te steunen. Zo organiseren wij een rock- & metalfestival en een comedyfestival.
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Rocking Thals 4 Live • The HeavyMusicFest •

    Een kleinschalig festival van Rock tot Metal en van Punk tot New Wave. Ook proberen we elk jaar een bekende Vlaming ( of 2 ) te strikken voor onze presentatie. Zo hadden we in 2018 Franky DSVD ( Channel Zero ) en Roos Van Acker…

    MEER

  • Rocking Thals 4 Live • The ComedyFest •

    Een comedy festival met één of meerdere bekende stand-up comedians. Zo hadden we in 2019 William Boeva, Jeroen Leenders en MC Manu Moreau. In 2022 staat er Rookie Comedy op het podium voor kinderen en later op de dag Jeron Dewulf.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy