Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

La Fourna

Bread made by strong women

Adres
Mode Vlieberghstraat, 19
1020 - Brussel - Laken

Oprichtingsjaar
2020

Migratie/integratie - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
0476951158

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Bij La Fourna maken en verkopen vrouwen van andere herkomst flatbread, spreads en groentegerechten uit hun cultuur. Ze laten je proeven van een eerlijke, gezonde en ambachtelijke keuken, van hun familierecepten en de culinaire tradities uit hun land van herkomst. Empowerment, participatie, co-creatie, en het…

MISSIE

Bij La Fourna maken en verkopen vrouwen van andere herkomst flatbread, spreads en groentegerechten uit hun cultuur. Ze laten je proeven van een eerlijke, gezonde en ambachtelijke keuken, van hun familierecepten en de culinaire tradities uit hun land van herkomst. Empowerment, participatie, co-creatie, en het delen van kennis en vaardigheden zorgen ervoor dat ze meer zelfvertrouwen krijgen en kunnen groeien. Onze ambitie: hun kansen op sociale integratie en werk vergroten, en het publiek laten genieten van culturele diversiteit.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy