Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ZVC VILVOORDE

Officiële naam: vzw ZVC VILVOORDE

WeAreFutsalLovers

Adres
Hendrik I-lei 228/4/1
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
2020

Jongeren - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0468208628

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw ZVC VILVOORDE heeft voornamelijk een dubbele doelstelling. Vooreerst is het de bedoeling om jongeren op een sociaal pedagogisch verantwoorde wijze te leren zaalvoetballen in clubverband. De zaalvoetbalclub staat open voor alle jongeren uit de verschillende lagen van de Vilvoordse bevolking. Door open te staan…

MISSIE

Vzw ZVC VILVOORDE heeft voornamelijk een dubbele doelstelling. Vooreerst is het de bedoeling om jongeren op een sociaal pedagogisch verantwoorde wijze te leren zaalvoetballen in clubverband. De zaalvoetbalclub staat open voor alle jongeren uit de verschillende lagen van de Vilvoordse bevolking. Door open te staan voor iedereen draagt vzw ZVC VILVOORDE bij tot een sociale verrijking. Dit vertaalt zich in een diverse spelersgroep en die een mooie weerspiegeling vormt van de inwoners van Vilvoorde. Vzw ZVC VILVOORDE biedt de kans aan jongeren om in teamverband elkaar te ontmoeten, ongeacht hun afkomst, religie, jong of oud, arm of rijk. Door ze elkaar te laten ontmoeten leren ze ook elkaar respecteren. Daarnaast leren ze in ploeg- of teamverband samen te sporten of te werken om doelen te bereiken die soms het sportieve luik sterk overstijgen. Vzw ZVC VILVOORDE zorgt er voor dat Vilvoordse jongeren zo weinig mogelijk uit de boot vallen omwille van financiële drempels. Ook culturele factoren mogen geen belemmering zijn voor de jongeren om zich bij de club aan te sluiten. Naast het sociale aspect hebben we ook het sportief aspect waarnaar de club streeft.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Initiatie Zomerstages Zaalvoetbal

  Hierbij denken we voornamelijk aan het basic aanleren van technische, tactische, snelheids- en coördinatievaardigheden. Het gaat om een zomerevenement dat publiekelijk toegankelijk is en dus open staat voor al onze meisjes en jongens uit Vilvoorde en omstreken.

  MEER

 • Meisjesvoetbal centraal

  Vzw ZVC VILVOORDE wilt vanaf het seizoen 2021-2022 deze drempels wegwerken en de meisjes op een gelijkwaardige manier verwelkomen en omringen. Op die manier zal de goesting groeien tot een echte passie, ontwikkeld binnen een optimale omgeving. Die omgeving moet weliswaar nog meisjes- en vrouwvriendelijker…

  MEER

 • Oprichting YCFA - Yannick Carrasco Football Academy

  Heel wat ouders opteren om naast de wekelijkse clubtrainingen die hun kinderen reeds volgen, bijkomende specifieke trainingssessies in te lassen voor hun kinderen. Door het feit dat de focus van de YCFA bij de individuele training of opleiding van kinderen zal liggen, is het belangrijk…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy