Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VillaVip Berlaar VZW

Officiële naam: VillaVip Berlaar VZW

kleinschalig, huiselijk en inclusief

Adres
Pastorijstraat, 9
2590 - Berlaar

Oprichtingsjaar
2020

Personen met een handicap - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0476453019

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VillaVip Berlaar is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking (autismespectrum, Niet Aangeboren Hersenaandoening, mentale en fysieke beperkingen, meervoudige beperkingen...) samenwonen met een zorgkoppel, Tom en Gitte. In VillaVip Berlaar is het in de eerste plaats gezellig vertoeven midden in…

MISSIE

VillaVip Berlaar is een hedendaagse, fijne en kleinschalige woning waar 10 volwassenen met een beperking (autismespectrum, Niet Aangeboren Hersenaandoening, mentale en fysieke beperkingen, meervoudige beperkingen...) samenwonen met een zorgkoppel, Tom en Gitte. In VillaVip Berlaar is het in de eerste plaats gezellig vertoeven midden in het groen in de vallei van de Nete. De bewoners leven er volgens hun eigen ritme, interesses en passies. Samen met het zorgkoppel bouwen ze er aan een gezellige thuis. Persoonlijke aandacht en veel liefde staan centraal. Door de kleinschaligheid verloopt de communicatie en ondersteuning er een stuk eenvoudiger.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Inrichting Kasteel villa

    Het historisch gebouw wordt heden verbouwd naar een eigentijdse woning met 10 ruime kamers. Dit authentieke gebouw zal worden voorzien van een een warme huiselijke inkleding.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy