Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

verb(l)ind

De kracht van ontmoeten

Adres
Koningin Astridlaan 32
3010 - Leuven - Kessel-Lo

Oprichtingsjaar
2020

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0494886733

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Eten, drinken, slapen. Dat heeft ons lichaam nodig om te functioneren. Daar twijfelt niemand aan. Maar naast lichamelijke noden, heeft een mens ook psychologische behoeften. Verbinding, verbondenheid is er daar een van. Wie verbinding ervaart, voelt zich vervuld. En dat zit niet tussen de oren.…

MISSIE

Eten, drinken, slapen. Dat heeft ons lichaam nodig om te functioneren. Daar twijfelt niemand aan. Maar naast lichamelijke noden, heeft een mens ook psychologische behoeften. Verbinding, verbondenheid is er daar een van. Wie verbinding ervaart, voelt zich vervuld. En dat zit niet tussen de oren. Verbinding is wezenlijk, ons mens-zijn is ervan doordrenkt. Blijven psychologische behoeften dag na dag na dag oningevuld, dan lijdt een mens. En ondanks onze wereldwijde verbondenheid, missen mensen soms echte verbinding. Psychologisch welzijn, ruimte en tijd maken voor elkaar wordt maatschappelijk onderschat. Zoals ook schoonheid, kunst, literatuur, ontroering en stilte bijzaak zijn in een snelle, nuttige wereld. Verb(l)ind wil daarbij stilstaan. Sterker nog, verb(l)ind wil verbinding aanwakkeren en kansen creëren tot deugddoend ontmoeten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy