Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Asexual

Officiële naam: Asexual

Ik ben aseksueel

Adres
Kammerstraat, 22
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2020

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0489932506

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Asexual is een vzw voor iedereen die zich in het aseksuele spectrum bevindt. Wij zijn actief in gans België. Wij bouwen aan een samenleving waar aseksuelen zich kunnen outen en uiten zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun seksualiteit. Asexual is een vereniging die het…

MISSIE

Asexual is een vzw voor iedereen die zich in het aseksuele spectrum bevindt. Wij zijn actief in gans België. Wij bouwen aan een samenleving waar aseksuelen zich kunnen outen en uiten zodat zij zichzelf kunnen zijn in hun seksualiteit. Asexual is een vereniging die het aanspreekpunt wil zijn voor aseksuelen en hun partners, hen wil steunen en hen een platform aanbiedt om samen te komen. Onze kernactiviteiten zijn het organiseren van activiteiten en praatmomenten voor aseksuelen, het bieden van een luisterend oor voor iedereen die vragen heeft rond aseksualiteit, informeren en sensibiliseren. Asexual vzw kijkt naar mogelijke samenwerkingen met andere LGBTQIA+ verenigingen in België.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Kunst rond aseksualiteit

  Asexual zoekt gratis of tegen minimale kost beschikbare ruimte in Gent voor het maken van kunst rond aseksualiteit en een ruimte voor onthaal momenten.

  MEER

 • Onthaalmomenten

  Asexual zoekt gratis of tegen minimale kost beschikbare ruimte in Gent om onthaalmomenten te organiseren voor aseksuelen, partners en familie van aseksuelen.

  MEER

 • Brochure

  Asexual wil informatie verstrekken rond aseksualiteit mbv brochures

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy