Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Samugam Belgium vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SAMUGAM BELGIUM vzw

Adres
Krommestraat 5
8870 - Izegem

Oprichtingsjaar
2019

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
+32473326232

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Samugam Belgium is een vzw die strijd tegen ongelijkheid in Tamil Nadu, India. Onze belangrijkste activiteit is fondsenwerving voor Samugam Foundation, een lokale Indische NGO. Met het geld dat we inzamen kan Samugam Foundation ter plaatse aan de slag. Samugam Foundation heeft verschillende projecten die…

MISSIE

Samugam Belgium is een vzw die strijd tegen ongelijkheid in Tamil Nadu, India. Onze belangrijkste activiteit is fondsenwerving voor Samugam Foundation, een lokale Indische NGO. Met het geld dat we inzamen kan Samugam Foundation ter plaatse aan de slag. Samugam Foundation heeft verschillende projecten die inzetten op educatie, gezonheidszorg, emancipatie & gendergelijkheid.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy