Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Eerstelijnszone Dender vzw

Adres
Gentsesteenweg 1
9200 - Dendermonde

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
052690328

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
ELZ Dender beoogt een gezond leven voor alle personen in de eerstelijnszone, steunend op een kwalitatieve organisatie van preventie, zorg en ondersteuning. Noden detecteren, analyseren, doelen bepalen, actie ondernemen, evalueren en bijsturen zijn hierbij essentieel. ELZ Dender wil een goed werkende community creëren waarin alle…

MISSIE

ELZ Dender beoogt een gezond leven voor alle personen in de eerstelijnszone, steunend op een kwalitatieve organisatie van preventie, zorg en ondersteuning. Noden detecteren, analyseren, doelen bepalen, actie ondernemen, evalueren en bijsturen zijn hierbij essentieel. ELZ Dender wil een goed werkende community creëren waarin alle (formele en niet-formele) partners, zowel professionele als mantelzorgers en vrijwilligers, binnen de eerstelijnszone samenwerken. Dit wordt gerealiseerd door te informeren, te verbinden, belangen te behartigen, vorming aan te bieden en aan te zetten tot actie.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy