Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Izindlovu fonds

Officiële naam: Izindlovu Fund

Izindlovu Fonds vzw is een 100% non-profit organisatie voor het behoud van olifanten om he…

Adres
Hertendreef 4
2970 - Schilde

Oprichtingsjaar
2019

Dierenwelzijn - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0032495528572

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Izindlovu Fonds vzw is een 100% non-profit organisatie, opgericht door Ben Van Hool en Helen Van Hulle in België ten voordele van het behoud van de Afrikaanse Olifant. De vzw stelt zich tot doel: -Het bewustmaken en informeren omtrent de toekomst van de Afrikaanse Olifant…

MISSIE

Izindlovu Fonds vzw is een 100% non-profit organisatie, opgericht door Ben Van Hool en Helen Van Hulle in België ten voordele van het behoud van de Afrikaanse Olifant. De vzw stelt zich tot doel: -Het bewustmaken en informeren omtrent de toekomst van de Afrikaanse Olifant en andere bedreigde diersoorten. -Het ophalen van financiële middelen voor de steun van diverse nationale of internationale organisaties en projecten die zich inzetten voor het behoud en de bescherming van de Afrikaanse Olifant en andere bedreigde diersoorten.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Olifantenweeshuis HERD Zuid-Afrika

    In heel Afrika worden olifanten bedreigd door stroperij of de vernietiging van hun leefgebied. Omdat de moederolifant in deze conflicten vaak wordt gedood, kan de babyolifant niet alleen overleven. Wanneer een geredde weesolifant in het weeshuis komt, is hij getraumatiseerd en in veel gevallen uitgedroogd,…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy