Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

vzw El Camino

Officiële naam: El Camino

We zijn een plek waar mensen samenkomen om elkaar te ont-moeten. Een ontmoetingsplaats op…

Adres
Bruggestraat 400
8480 - Ichtegem - Bekegem

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0475/42.80.56

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We zijn een plek waar mensen samenkomen om elkaar te ont-moeten. Een ontmoetingsplaats op weg naar een tijdelijk verblijf voor mensen met psychosegevoeligheid en hun naasten, betrokken familie, vrienden en hulpverleners. Waar open kan gedeeld worden rond psychosegevoeligheid en het leven. Ook deze visie is…

MISSIE

We zijn een plek waar mensen samenkomen om elkaar te ont-moeten. Een ontmoetingsplaats op weg naar een tijdelijk verblijf voor mensen met psychosegevoeligheid en hun naasten, betrokken familie, vrienden en hulpverleners. Waar open kan gedeeld worden rond psychosegevoeligheid en het leven. Ook deze visie is onderweg. Ons pad ontstaat door er samen op te lopen... Er is altijd een volgende keer.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Verbinding vinden onder een nieuwe vuurshelter

    In El Camino Bekegem komen mensen samen rond psychosegevoeligheid. El Camino Bekegem is een ontmoetingsplaats, onderweg naar een tijdelijk verblijf voor mensen met psychosegevoeligheid, hun naasten en hulpverleners. Met dit project willen we investeren in een shelter (marquee tent) met tuinkachel. Zo bieden we meer…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy