Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

JoJo vzw

Officiële naam: Jongeren voor Jongeren vzw

Adres
Lodewijk Maesstraat 28
3070 - Kortenberg

Oprichtingsjaar
2019

Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0499725177

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Jongeren voor Jongeren vzw of JoJo vzw in het kort is een organisatie die activiteiten en jeugdkampen organiseert om jongeren samen te brengen. Wij willen (kansarme) jongeren een mooie tijd laten beleven en hen de kans bieden om van elkaar te leren. De kampen zijn…

MISSIE

Jongeren voor Jongeren vzw of JoJo vzw in het kort is een organisatie die activiteiten en jeugdkampen organiseert om jongeren samen te brengen. Wij willen (kansarme) jongeren een mooie tijd laten beleven en hen de kans bieden om van elkaar te leren. De kampen zijn volledig in thema uitgewerkt, hierdoor leren de jongeren op een speelse manier bij. Ze leren samenwerken, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid opbouwen,... en nog zoveel meer. Wij komen op voor de belangen van jongeren en blijven hiervoor in nauw contact met andere jeugdbewegingen, de jeugdraad en jeugddienst. We willen hierdoor ook er voor zorgen dat we trouw blijven aan de leefwereld van onze kampgangers.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy