Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW JOLIG Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: JOLIG

GELUK VERMENIGVULDIG JE DOOR HET TE DELEN

Adres
Groeneweg 6
2275 - Lille

Oprichtingsjaar
2019

Gezondheid (geestelijke) - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0472/52 03 23

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
VZW JOLIG is opgericht speciaal voor jou! Voor kinderen, jongeren, volwassenen en hun omgeving. Omdat iedereen gelukkig mag zijn en het recht heeft op hulp wanneer het nodig is. Zinvolle dagbesteding Vrijwilligers werk Creatieve ateliers Crisis hulp Ondersteuning en begeleiding Groene zorg Vrijetijdsbesteding Time out…

MISSIE

VZW JOLIG is opgericht speciaal voor jou! Voor kinderen, jongeren, volwassenen en hun omgeving. Omdat iedereen gelukkig mag zijn en het recht heeft op hulp wanneer het nodig is. Zinvolle dagbesteding Vrijwilligers werk Creatieve ateliers Crisis hulp Ondersteuning en begeleiding Groene zorg Vrijetijdsbesteding Time out projecten G-sport En veel meer... Geluk vermenigvuldig je door het te delen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Jolige namiddagen

  Deze activiteiten worden zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen met een beperking georganiseerd. Een jolige namiddag kan gaan van samen tuinieren, een herfstwandeling, een creatieve workshop, dieren verzorgen en knuffelen,...

  MEER

 • Groene zorg

  Groene zorg kan verschillende vormen aannemen afhankelijk van de zorggast. Tevens kunnen kinderen en jongeren terecht zelfs in combinatie met thuisonderwijs en/of studiebegeleiding.

  MEER

 • G-sport

  vzw Jolig tracht diverse samenwerkingen met sportverenigingen aan te gaan om voor iedereen een sport en club op maat te vinden.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy