Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

De Schakelaar Tongeren vzw

Officiële naam: De Schakelaar Tongeren vzw

Adres
Romeinse Kassei 57
3700 - Tongeren

Oprichtingsjaar
2019

Armoedebestrijding - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0486/24 01 48

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De Schakelaar Tongeren vzw zet zich vrijwillig in bij de strijd tegen armoede, sociale uitsluiting en discriminatie. Samen met een groep vaste vrijwilligers engageren zij zich bij het opzetten en ondersteunen van vrijetijd- en sportactiviteiten voor de gezinnen met kinderen binnen een kwetsbare positie in…

MISSIE

De Schakelaar Tongeren vzw zet zich vrijwillig in bij de strijd tegen armoede, sociale uitsluiting en discriminatie. Samen met een groep vaste vrijwilligers engageren zij zich bij het opzetten en ondersteunen van vrijetijd- en sportactiviteiten voor de gezinnen met kinderen binnen een kwetsbare positie in de Tongerse (buiten) wijken. Dit met als finaliteit vrijetijdsparticipatie in Tongeren voor alle kinderen mogelijk te maken, ook voor de meest kwetsbaren en het verder ontwikkelen van een duurzame samenleving binnen de gemeente waarin iedereen meetelt.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Sport2Be

    Via sport sociale vaardigheden aanleren om zo door te stromen naar een job

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy