Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ondernemers voor een warm België

Officiële naam: Ondernemers voor een warm België

Omdat iedereen gelijke kansen verdient

Adres
Centrum - Zuid 1527/D
3530 - Houthalen-Helchteren

Oprichtingsjaar
2019

Armoedebestrijding - Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


Telefoon (algemeen nummer)
+32 2 486 53 07

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Onze missie is om mensen gelijke kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen, zowel in eigen land als in het Zuiden, met een bijzondere aandacht voor kinderen??. We concentreren ons op dit ogenblik op 3 werkgebieden: onderwijs, voeding en cultuur. Binnen die werkgebieden selecteren we…

MISSIE

Onze missie is om mensen gelijke kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen, zowel in eigen land als in het Zuiden, met een bijzondere aandacht voor kinderen??. We concentreren ons op dit ogenblik op 3 werkgebieden: onderwijs, voeding en cultuur. Binnen die werkgebieden selecteren we projecten die we ondersteunen met financiële en/of logistieke middelen.??

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

500.000€ - 1.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Heartware

  Met het HEARTware project zamelen we via meer dan 400 inzamelpunten in België tweedehands laptops in. We hebben reeds meer dan 3.000 toestellen opnieuw gebruiksklaar gemaakt en bezorgd aan gezinnen die onze steun het meest kunnen gebruiken.

  MEER

 • Kukuma

  Mede door onze steun aan het vluchtelingenkamp in Kenia werden er twee innovation lab schools gebouwd waar kinderen en jongeren de mogelijkheid krijgen om door leerkrachten van over de hele wereld onderwijs te volgen. Dit is vaak de enige kans op een toekomst buiten het…

  MEER

 • Trees For The Future

  Door onze steun werden reeds 1.630.923 bomen geplant in Kaffrine, een dorp in Senegal. De bomen zorgen voor voeding en voor meer vruchtbare akkers. Landbouwers krijgen ook opleiding waardoor ze niet alleen in hun eigen voedingsbehoefte kunnen voorzien, maar ook anderen kunnen helpen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy