Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

p l a y g r o u n d s vzw

Kunstenaars in het groen

Adres
Suikerstraat 103
9340 - Lede

Oprichtingsjaar
2019

Cultuur/patrimonium - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0032 485 45 15 15

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
p l a y g r o u n d s is een ‘oefenruimte’, gelegen in een landelijke omgeving, waar lichaam en geest, mens en natuur, individu en gemeenschap, artistieke en niet-artistieke activiteiten, kunstenaars en families elkaar kunnen ontmoeten en in beweging zetten. p l…

MISSIE

p l a y g r o u n d s is een ‘oefenruimte’, gelegen in een landelijke omgeving, waar lichaam en geest, mens en natuur, individu en gemeenschap, artistieke en niet-artistieke activiteiten, kunstenaars en families elkaar kunnen ontmoeten en in beweging zetten. p l a y g r o u n d s wil ruimte geven aan (inter)menselijk potentieel, om te hernieuwen of te groeien om te twijfelen, te zoeken en te verbinden, om tot rust te komen, ver weg van wat domineert en verdrukt en, over de muurtjes, nieuwe paden te ontdekken. Concreet biedt deze oefenruimte enerzijds de mogelijkheid om er concerten, workshops, voorstellingen, yoga-lessen, ... te organiseren. Anderzijds biedt ze kunstenaars de kans om hier op residentie te komen. Dit wil zeggen dat ze zich enerzijds kunnen focussen op het ontwikkelen van hun artistiek werk maar ook tot rust kunnen komen daar playgrounds gelegen is in een landelijke omgeving. Kunstenaars kunnen er genieten van de tuin en de boomgaard. In ruil hiervoor kunnen ze deelnemen aan het vrijwilligerswerk (appeloogst, tuinwerkdagen, concert/voorstelling....) van p l a y g r o u n d s waarbij er een uitwisseling en ontmoeting ontstaat tussen de lokale omgeving en de kunstenaars.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • appeloogstfeest

  Het appeloogstfeest is reeds een jaarlijkse traditie, ondertussen al 9 jaar, en is een prachtige smeltkroes tussen kinderen, oma’s en opa’s uit de buurt, collega’s, kunstenaars, de buren, ouders van op school… Het is deze vibe van samen in de natuur werken die het fundament…

  MEER

 • kunstenaars op residentie

  Het werk van (podium-)kunstenaars speelt zich voornamelijk af in een stedelijke omgeving. Ze hebben vaak ook niet de financiële middelen om op vakantie te gaan. p l a y g r o u n d s is wil hen de gelegenheid bieden om zich enerzijds…

  MEER

 • yogalessen

  Caroline D'Haese is reeds 15 jaar bezig met Yoga. Naast herstellende basisyogalessen geeft zij ook speelse en actieve yogalessen. Om deze lessen te volgen kan je naar de oefenruimte komen maar je kan ze ook online volgen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy