Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Stichting Zoniënwoud

Officiële naam: Stichting Zoniënwoud - Fondation Forêt de Soignes

Samen voor het Zoniënwoud

Adres
Rood kloosterstraat 0
1160 - Oudergem

Oprichtingsjaar
2019

Duurzame ontwikkeling - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0000000000

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Stichting Zoniënwoud stimuleert initiatieven die het Zoniënwoud beschermen en ten goede komen: participatie van het publiek, overleg met de verschillende betrokkenen van het bos, algemene communicatie, onthaal van de bezoekers en het verzamelen van data behoren tot haar kerntaken. Stichting Zoniënwoud is in 2019 opgericht…

MISSIE

Stichting Zoniënwoud stimuleert initiatieven die het Zoniënwoud beschermen en ten goede komen: participatie van het publiek, overleg met de verschillende betrokkenen van het bos, algemene communicatie, onthaal van de bezoekers en het verzamelen van data behoren tot haar kerntaken. Stichting Zoniënwoud is in 2019 opgericht om een intergewestelijke en eenvormige visie (de Structuurvisie) over het Zoniënwoud te realiseren en toe te passen, gespreid over de drie Belgische gewesten.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

200.000€ - 300.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Samen voor het Zoniënwoud - Respect in het bos

  Als bezoeker kan je dankzij enkele goede maar eenvoudige gewoontes er mee voor zorgen dat het Zoniënwoud, haar fauna en flora nog een lange en mooie toekomst tegemoet gaan. Respecteer daarom tijdens jouw bezoek deze goede gewoontes in het bos.

  MEER

 • Een vrijwilligerswerking uitbouwen voor mensen met een hart voor het Zoniënwoud

  Opleiding en omkadering van een team van vrijwilligers die zich willen inzetten ten dienste van het Zoniënwoud.

  MEER

 • Platform Zoniënwoud

  Het ‘Platform Zoniënwoud’ komt verschillende keren per jaar bij elkaar in een gemoedelijke sfeer. Grote projecten worden er voorgesteld en de verwachtingen van de partners worden er uitgesproken. Tijdens deze netwerkmomenten staat het contact en een goede dialoog tussen partners, belanghebbenden en bosbeheerders centraal.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy