Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Aalst Geeft vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: AALST GEEFT VZW

Adres
Vereeckenstraat 24
9308 - Aalst - Gijzegem

Oprichtingsjaar
2019

Andere


Telefoon (algemeen nummer)
geen

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Een platform en activiteiten aanbieden die een wereldwijde geefbeweging ondersteunen. We moedigen hergebruik en consuminderen aan, proberen minder afval te produceren en ongebruikte spullen een nieuw leven te geven. De transacties zijn steeds gratis en gebeuren van mens tot mens en hebben als bijkomend doel…

MISSIE

Een platform en activiteiten aanbieden die een wereldwijde geefbeweging ondersteunen. We moedigen hergebruik en consuminderen aan, proberen minder afval te produceren en ongebruikte spullen een nieuw leven te geven. De transacties zijn steeds gratis en gebeuren van mens tot mens en hebben als bijkomend doel de sociale cohesie te versterken.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Aalsterse Geefgroep

  De Aalsterse Geefgroep is de grootste geefgroep uit de regio Aalst, met meer dan 15000 leden. De groep wordt dagelijks beheert door een team van moderatoren die ervoor zorgen dat de transacties eerlijk en vlot verlopen. Elke week worden er meer dan 1000 geef- en…

  MEER

 • Aalst Vraagt Info

  Aalst Vraagt Info is de zustergroep van de Aalsterse Geefgroep waar leden terecht kunnen met allerhande vragen, advies en tips. Ook verloren spullen of huisdieren kunnen hier worden geseind. Evenementen delen of modellen zoeken voor een opleiding mag ook, maar enkel als het gratis is.

  MEER

 • Geefmarkten

  Een geefmarkt is het eenvoudigst uit te leggen als een rommelmarkt waarbij je je portefeuille thuis laat. Voornamelijk huishoudelijke voorwerpen wisselen er GRATIS van eigenaar. Ongebruikte tweedehandsspullen krijgen op deze manier een tweede leven, mensen worden aangemoedigd om te consuminderen en de afvalberg wordt verkleind.…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy