Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Détour VZW

Officiële naam: Détour VZW

Supporting the creative scene

Adres
Vaalbeekstraat 25
3050 - Oud-Heverlee

Oprichtingsjaar
2019

Cultuur/patrimonium - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
016404446

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Optimaliseren van de online omgeving van onafhankelijke artiesten en lokale non-profit organisaties. In samenwerking met reguliere partners rollen we verschillende projecten uit die onze doelgroep ten goede komt, van web-security tot web-applicaties. Daarbovenop ontwikkelen we projecten die de hedendaagse lokale cultuur in de scene kan…

MISSIE

Optimaliseren van de online omgeving van onafhankelijke artiesten en lokale non-profit organisaties. In samenwerking met reguliere partners rollen we verschillende projecten uit die onze doelgroep ten goede komt, van web-security tot web-applicaties. Daarbovenop ontwikkelen we projecten die de hedendaagse lokale cultuur in de scene kan zetten door online en offline te combineren!

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Studio Roosenberg

  Studio Roosenberg is een sociale lokale muziekstudio. Deze studio moet creatieve mensen uit de omgeving het toe laten om in een geoptimaliseerd omgeving muziek te kunnen opnemen. IP-cameras zorgen er voor dat je rechtstreeks kan streamen of kan opnemen voor later gebruik. Hier zal in…

  MEER

 • De Patron

  De Patron is een progressive web app waarmee bezoekers een QR code op tafel kunnen scannen en de eigenaar van het event of de locatie de bestelling kan ontvangen aan de bar.

  MEER

 • Etickets

  Met etickets kan je tickets verkopen voor je evenement en rechtstreeks de betalingen op je rekening ontvangen. Dit is meestal cruciaal voor non-profit organisaties om wat meer ademruimte te creëren tijdens het opstarten van het event. Daarbovenop besparen ze geld per ticket!

  MEER

 • Detour Hosting

  De online omgeving van vele onafhankelijke artiesten en non-profit organisaties beperkt zich meestal tot sociale media. Zoekresultaten in google zijn vaak afkomstig van Nederland. Dit is een gemiste kans en lossen we op met onze tools die de online omgeving van onze doelgroep optimaliseren en…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy