Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

KinkeliBa vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: KINKELIBA

Socio-Cultureel Project in Senegal

Adres
Binnenhof 5
1853 - Grimbergen - Strombeek-Bever

Oprichtingsjaar
2019

Armoedebestrijding - Opleiding/tewerkstelling


Telefoon (algemeen nummer)
+32 494 36 01 49

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De levensomstandigheden van de inwoners van Senegal verbeteren door projecten te ondersteunen die ondernemerschap en jobcreatie bevorderen.

MISSIE

De levensomstandigheden van de inwoners van Senegal verbeteren door projecten te ondersteunen die ondernemerschap en jobcreatie bevorderen.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Socio-cultureel project in Nianing

    KinkeliBa vzw bouwt, in samenwerking met de inwoners van Nianing, een socio-cultureel centrum met een bibliotheek, een spelotheek, een openluchttheater en een polyvalente ruimte voor opleiding, vorming en coaching. Vanuit dit centrum worden alle activiteiten en projecten beheerd door het Senegalese team.

    MEER

  • Voedselproject van Sokhna Mai in Nianing

    De opschaling van het voedselproject van Sokhna Mai zorgt voor meer jobs en een groter voedselaanbod. De uitbreiding zal duurzaam gebeuren door het gebruik van hernieuwbare energie, door duurzaam te bouwen, plastiek te vermijden, afval te composteren en door het gebruik van duurzame verpakking.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy