Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Access Agriculture

Adres
Washingtonstraat 40
1050 - Elsene

Oprichtingsjaar
2012

Armoedebestrijding - Duurzame ontwikkeling


Telefoon (algemeen nummer)
+32499701278

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Access Agriculture ondersteunt agro-ecologische voedselproductie en plattelandsondernemerschap door capaciteitsopbouw en Zuid-Zuid-uitwisseling van kwalitatieve opleidingsvideo's voor boeren in lokale talen.

MISSIE

Access Agriculture ondersteunt agro-ecologische voedselproductie en plattelandsondernemerschap door capaciteitsopbouw en Zuid-Zuid-uitwisseling van kwalitatieve opleidingsvideo's voor boeren in lokale talen.
FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

van 1 tot 2.000.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 20 tot 49

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Scaling Agroecology in Philippines

  In dit project leiden we lokale organisaties die actief zijn rond biologische landbouw op om trainingsvideos te maken met hun boeren; Reeds bestaande trainingsvideos voor boeren worden vertaald in 3 lokale talen en via diverse nationale organisaties optimaal verdeeld om zoveel mogelijk boeren te ondersteunen

  MEER

 • Knowledge Centres for Organic Agriculture in Africa

  In elk van de landen minstens 100 trainingsvideos beschikbaar maken in lokale talen Een netwerk uitbouwen van 200+ jonge, lokale ondernemers die gesterkt met digitale tools aan landbouwvoorlichting doen, biologische inputs beschikbaar maken van boeren, en ze helpen hun producten te verkopen

  MEER

 • SustainSAHEL

  Het ondersteunen en promoten van de integratie van landbouw, veeteelt en agroforestry in Mali, Burkina Faso en Senegal

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy