Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW The Hedge Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: THE HEDGE VZW

The Hedge - Huis, Educatief, Duurzaam, Groen en Energiek!

Adres
Anemonenstraat 32
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
2019

Jongeren - Milieu


Telefoon (algemeen nummer)
0476711595

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We zijn een gezin van 5: Alle vijf zijn we fan van de natuur en alles wat erbij komt kijken. We houden ervan om mensen bij elkaar te brengen, liefst in de natuur. We dromen al een tijdje van een duurzame stadsboerderij met natuureducatie en…

MISSIE

We zijn een gezin van 5: Alle vijf zijn we fan van de natuur en alles wat erbij komt kijken. We houden ervan om mensen bij elkaar te brengen, liefst in de natuur. We dromen al een tijdje van een duurzame stadsboerderij met natuureducatie en zien dit in een ruime context. Een eerste stap om die droom te realiseren, is het oprichten van onze vzw “The HEDGE”, het Huis – Educatief, Duurzaam, Groen en Energiek. The HEDGE organiseert gevarieerde activiteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en dichter bij de natuur komen. We hebben extra aandacht voor kinderen en jongeren. Voor hen bouwen we bruggen tussen hun leren en leven nu en een duurzame maatschappij waar zij mee de toekomst van bepalen. Zo bieden we hen leef-, leer- en ontwikkelingskansen aan. We willen ook netwerken opstarten – samen met onze partners – waar duurzaamheid, milieu en de technologie van de 21ste eeuw hand in hand gaan.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Natuurbelevingskampen

  We spelen spelletjes, gaan op onderzoek, we verkennen en gebruiken de natuur als spelelement. Even geen schermtijd, maar echt beleven.

  MEER

 • Activiteiten rond de Korte Keten

  We organiseren activteiten om de korte keten in de kijker te zetten en mensen te overtuigen duurzamer te kopen.

  MEER

 • Wandelen en fietsen met The Hedge

  Regelmatig organiseren we een fietstocht of wandeling in en om Vilvoorde, meestal samen met een andere "groene" partner. Door de groene partners elkaar te leren kennen en bekender te maken bij de inwoners van Vilvoorde, worden ze sterker in wat ze doen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy