Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Blom Vivant vzw

Officiële naam: Blom Vivant vzw

Adres
Nerenhoek 70a
9080 - Lochristi - Zaffelare

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0496766938

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Blom Vivant vzw is er voor mensen met een verstandelijke beperking en andere mensen die nood hebben aan zorg en ondersteuning in een groene veilige omgeving. Onze dienstverlening is hen ondersteunen en begeleiden tijdens activiteiten op de boerderij/plantenkwekerij. We kiezen er heel bewust voor om…

MISSIE

Blom Vivant vzw is er voor mensen met een verstandelijke beperking en andere mensen die nood hebben aan zorg en ondersteuning in een groene veilige omgeving. Onze dienstverlening is hen ondersteunen en begeleiden tijdens activiteiten op de boerderij/plantenkwekerij. We kiezen er heel bewust voor om te werken met kleine groepen van maximum 3 a 4 personen volgens een laagtempo-visie. Arbeidsprestaties zijn daarbij van ondergeschikt belang. Het belang om voldoende tijd vrij te maken en te genieten en relaxen op deze mooie plek primeert. Anders dan de grotere dagcentra is Blom Vivant net iets groener, kleiner, trager, unieker, mooier, gezelliger en persoonlijker. Daar Blom Vivant zijn vaste stek gevonden heeft op een echt bedrijf, kunnen wij ook spreken van een inclusief project! Doordat Plantenkwekerij Janaplants een kleinschalig bedrijf is, is het een geschikte plaats om er dagbesteding aan te bieden aan kwetsbare doelgroepen. We bewegen ons in kleine groep. Daardoor kunnen we echt op maat werken van onze hulpboeren. Uiteindelijk willen wij graag bijdragen aan de levenskwaliteit van onze deelnemers. Dit door blijvend oog te hebben voor hun welbevinden en specifieke noden. Bij Blom Vivant staat de hulpboer als individu centraal. We willen dat zij zich goed voelen bij ons en we stellen alles in het werk om dit te bereiken.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • "groenezorginitiatief" en "stroomhuis"

    zorg aanbieden in een groene omgeving onder de vorm van dagbesteding. wij willen een stroomhuis (woonhuis) oprichten voor personen met een beperking. de vzw inzetten in de zorg.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy