Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

hart voor mensen

Officiële naam: hart voor mensen

Adres
perksestraat, 3
1800 - Vilvoorde

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0496188071

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Wij zijn een VZW te Vilvoorde, “Hart voor Mensen”, (opgericht nov 2018) die mensen met problemen soms op de rand van armoede (al dan niet tijdelijk) helpen om hier terug bovenop te komen. De vereniging heeft als algemeen doel om samen met kansarmen en niet-kansarmen…

MISSIE

Wij zijn een VZW te Vilvoorde, “Hart voor Mensen”, (opgericht nov 2018) die mensen met problemen soms op de rand van armoede (al dan niet tijdelijk) helpen om hier terug bovenop te komen. De vereniging heeft als algemeen doel om samen met kansarmen en niet-kansarmen op te komen tegen (kans)armoede in de breedste zin van het woord in de regio Vilvoorde. Zelfs huiswerkbegeleiding en helpen van kinderen met ontwikkelingsachterstand zit in ons pakket.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Verkoop zomer artikelen

    zwemgerief, buitenspeelgoed, bbq pakket

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy