Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kwaito cv

Officiële naam: Kwaito

Kwaito - kwalitatief, innovatief, toekomstgericht ondernemen

Adres
Noeverseweg 34
2845 - Niel

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0479417661

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Kwaito, een coöperatie van 11 organisaties over Vlaanderen, geeft sociaal ondernemen in zorg en welzijn een concreet gezicht. De diversiteit in grootte, regio, doelgroep, cultuur en expertise zorgt binnen het deelplatform voor een schat aan kennis en inspiratie voor innovatieve en inclusieve businessontwikkeling voor kwetsbare…

MISSIE

Kwaito, een coöperatie van 11 organisaties over Vlaanderen, geeft sociaal ondernemen in zorg en welzijn een concreet gezicht. De diversiteit in grootte, regio, doelgroep, cultuur en expertise zorgt binnen het deelplatform voor een schat aan kennis en inspiratie voor innovatieve en inclusieve businessontwikkeling voor kwetsbare mensen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Geen vrijwilligers

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy