Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Symbiosis Stichting van Openbaar Nut

Adres
Onderheide 36
2930 - Brasschaat

Oprichtingsjaar
2018

Cultuur/patrimonium - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0486526532

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Sommige plekken zijn té waardenvol om uit de gemeenschap te zien verdwijnen. De Symbiosis Stichting van Openbaar Nut maakt van dergelijk bijzonder onroerend goed een common, iets van ons allen. Het onroerend goed wordt via de Symbiosis SON ter beschikking gesteld van maatschappij-versterkende projecten. Dat…

MISSIE

Sommige plekken zijn té waardenvol om uit de gemeenschap te zien verdwijnen. De Symbiosis Stichting van Openbaar Nut maakt van dergelijk bijzonder onroerend goed een common, iets van ons allen. Het onroerend goed wordt via de Symbiosis SON ter beschikking gesteld van maatschappij-versterkende projecten. Dat levert heel wat moois op : • De gemeenschap kan op een waardevolle manier blijven genieten van de bijzondere plek. • Het onroerend goed wordt niet verkapt of verkaveld en blijft zo gevrijwaard van speculatie. • De plek wordt ingezet om welzijn te creëren voor zoveel mogelijk mensen.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

100.000€ - 200.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • DE LIVING Gent

    De herbestemming van het Karmelietessenklooster in Gent tot warme, verbindende plek voor bewoners (solidaire woongemeenschap van mensen in hun tweede levenshelft) én de buurt.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy