Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Weggeefwinkel het donorke VZW

Officiële naam: Weggeefwinkel het donorke VZW

Weggeefwinkel het donorke VZW- Schoten

Adres
Paalstraat 373
2900 - Schoten

Oprichtingsjaar
2018

Armoedebestrijding - Sociale economie


Telefoon (algemeen nummer)
0493055213

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We zijn een helpende hand voor mensen die het met minder moeten doen, maar iedereen is welkom! Sinds 1 april 2018 zijn we een VZW, Een vereniging met de hoop de nodige sponsoring te vinden om ons financieel te steunen. Ook om te kunnen blijven…

MISSIE

We zijn een helpende hand voor mensen die het met minder moeten doen, maar iedereen is welkom! Sinds 1 april 2018 zijn we een VZW, Een vereniging met de hoop de nodige sponsoring te vinden om ons financieel te steunen. Ook om te kunnen blijven bestaan hebben we de klantenkaarten 6,-/half jaar en 12,-/jaar voor een gans gezin: vader, moeder en inwonende schoolgaande kinderen. Zo kan u 9x per maand een gevulde zak spullen meenemen. Zo hebben we ook koopjes aan zeer lage prijsjes als bijdrage voor de kosten en onderhoud van het pand. We vragen steeds de goedkeuring van de gevers als het om grotere of waardevolle spullen gaat.Om spullen te brengen hebt u geen klantenkaart nodig!

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy