Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Sportclub Druivenstreek Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SPORTCLUB DRUIVENSTREEK VZW

G-sport

Adres
Heuvelstraat 25
3090 - Overijse

Oprichtingsjaar
2018

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
+32 499 20 34 32

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
We geven sport aan personen met een beperking. Zo leren deze mensen zich te ontplooien, hun sociale contacten te bevorderen en meer zelfstandig te zijn. Meer als 40 jaar organiseren we wekelijks omnisport, voetbal en zwemmen. Door het beperkt budget van de atleten, is het…

MISSIE

We geven sport aan personen met een beperking. Zo leren deze mensen zich te ontplooien, hun sociale contacten te bevorderen en meer zelfstandig te zijn. Meer als 40 jaar organiseren we wekelijks omnisport, voetbal en zwemmen. Door het beperkt budget van de atleten, is het lidgeld laag en bieden wij activiteiten aan een lage prijs aan. Onze atleten nemen deel aan de Nationale Spelen van Special Olympics met de hulp van vrijwilligers. Personen met beperkingen zjjn zoals iedereen, met dezelfde rechten, dezelfde behoeften en verlangens. Of het nu gaat om een beperkt IQ, blind, slechthorend, autistisch, down of ander syndroom, allen hebben gepaste ondersteuning nodig en daar draagt Sportclub Druivenstreek vzw graag zijn steentje voor bij.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Deelname Nationale spelen Special Olympics Belgie

    Onze atleten trainen een heel jaar om jaarlijks deel te nemen aan de nationale spelen. Zij kijken hier erg naar uit en voor hun is dit evenement een beloning op hun inzet.

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy