Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Penduka vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: PENDUKA vzw

Adres
betekomsesteenweg, 128
3130 - Begijnendijk - Betekom

Oprichtingsjaar
2018

Duurzame ontwikkeling - Vrouwen


Telefoon (algemeen nummer)
+32486576604

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Penduka steunt en inspireert sinds 1992 Namibische vrouwen om op een duurzame manier een inkomen voor zichzelf en hun familie te verwerven. Honderden economisch kwetsbare vrouwen kunnen zo zelfstandig gezondheid, onderwijs en onderkomen betalen. De Belgische Penduka vzw wil extra fondsen genereren om de activiteiten…

MISSIE

Penduka steunt en inspireert sinds 1992 Namibische vrouwen om op een duurzame manier een inkomen voor zichzelf en hun familie te verwerven. Honderden economisch kwetsbare vrouwen kunnen zo zelfstandig gezondheid, onderwijs en onderkomen betalen. De Belgische Penduka vzw wil extra fondsen genereren om de activiteiten in Namibië te helpen uitbouwen. Met bijkomende investeringen en een groter netwerk kan de werking van Penduka op een duurzame manier uitgebouwd worden.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • martha's mobility

    velen wonen in omgeving met zanderige ondergrond en zijn door een fysieke beperking, gebonden aan huis. met een groep studenten van AFD leuven gaan we op zoek naar een oplossing om iedereen zoveel mogelijk te laten deelnemen aan het leven in de gemeenschap

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy