Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ankerpunt vzw

Adres
Oud-Heverleestraat 62
3001 - Leuven - Heverlee

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (geestelijke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0497746899

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het algemeen welzijn en de psychische, geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens te onderhouden en te verbeteren zowel preventief als curatief. Kinderen, gezinnen en volwassenen psychosociaal begeleiden en ouders, scholen, partners, zorgverleners, overheden en de bredere samenleving ondersteunen door hen zoveel mogelijk op maat…

MISSIE

Het algemeen welzijn en de psychische, geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens te onderhouden en te verbeteren zowel preventief als curatief. Kinderen, gezinnen en volwassenen psychosociaal begeleiden en ouders, scholen, partners, zorgverleners, overheden en de bredere samenleving ondersteunen door hen zoveel mogelijk op maat van elke situatie bij te staan.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy