Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Speransa Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SPERANSA

maakt dolfijnondersteunde therapie voor kinderen met een beperking een haalbare kaart.

Adres
Waterstraat 76
3300 - Tienen

Oprichtingsjaar
2018

Jongeren - Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
0494612285

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Vzw Speransa maakt dolfijnondersteunde therapie mogelijk voor kinderen met een beperking en hun gezin. De vzw informeert gezinnen correct over deze alternatieve therapie, ondersteunt ouders bij aanmelding bij het therapeutisch centrum CDTC en zamelt samen met ouders fondsen in om deze dolfijnondersteunde therapie mogelijk te…

MISSIE

Vzw Speransa maakt dolfijnondersteunde therapie mogelijk voor kinderen met een beperking en hun gezin. De vzw informeert gezinnen correct over deze alternatieve therapie, ondersteunt ouders bij aanmelding bij het therapeutisch centrum CDTC en zamelt samen met ouders fondsen in om deze dolfijnondersteunde therapie mogelijk te maken. Bovendien tracht de vzw ouders van kinderen met een beperking samen te brengen. Speransa betekent 'hoop': de hoop om je kind zo ver mogelijk te brengen in zijn of haar ontwikkeling. Deze therapie kan het verschil maken voor kinderen met een beperking en hun ouders. Het CDTC, een erkend therapiecentrum in Curaçao, biedt twee weken lang deze therapie aan. Door het multidisciplinair team waarin ze werken kunnen kinderen met diverse beperkingen op een persoonlijke manier verder geholpen worden.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy