Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Lost & Co vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: LOST & CO

Geef verlies een gouden randje

Adres
Vredelaan, 7
2500 - Lier

Oprichtingsjaar
2018

Gezondheid (geestelijke) - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0478 55 63 97

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Iets of iemand verliezen.... thuis, op het werk, in je familie: we maken het allemaal mee ! Lost & Co is er in eerste instantie voor jonge mensen die iemand verloren zijn of die zichzelf verloren zijn door ziekte (kanker, depressie, burn-out ...). Met een…

MISSIE

Iets of iemand verliezen.... thuis, op het werk, in je familie: we maken het allemaal mee ! Lost & Co is er in eerste instantie voor jonge mensen die iemand verloren zijn of die zichzelf verloren zijn door ziekte (kanker, depressie, burn-out ...). Met een warme touch en zorgzame vrijwilligers helpen wij je vinden wie of wat je nodig hebt. Je spreekt met iemand af in een koffiebar en deelt je verhaal. Zo ervaar je steun, krijg je tips en voel je wat jijzelf te doen hebt en hoe je kracht bij jezelf kan hervinden. Lost & Co zorgt voor jou voor een compagnon én voor een verwenbon: een massage, bokslessen, beeldhouwen. We zijn er nu al in Lier maar ook wie van verder komt, is welkom. Het kost je niets, enkel moed de stap te zetten. Val je buiten onze doelgroep en heb je een vraag wat er voor jou bestaat of voor iemand uit je omgeving ? bv. een groep, therapeut, of een boek? Dan zetten wij je op weg ! Wil je als buur, vriend, collega graag iemand ondersteunen die verlies meemaakte ? Dan zijn er onze Gouden Dozen om kado te doen. Als partner, school, bedrijf of organisatie kan je op onze expertise beroep doen om je team verlieskundiger te maken of met ons samenwerken. Zo ontwikkelden we tranenkaarten, een tool om mee aan de slag te gaan. Op die manier geven we met velen samen, verlies samen een gouden randje ! We zwijgen er niet over maar maken het zichtbaar en bespreekbaar met wie en waar we kunnen !

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Afspreken met een compagnon

  Verhalen van compagnons vind je op de website. Jij kiest zelf met wie je graag afspreekt, in een caféetje in Lier. Sommige koffiebars en cafés sponsoren de drankjes.

  MEER

 • Wegwijs

  Je contacteert ons per mail of telefonisch. Wij denken met je mee over een groep, een boek, een therapeut of initiatief van partners dat bij je past. Dit kan per telefoon of via 1 live gesprek.

  MEER

 • Genieten van een verwenbon

  Genieten van een massage, een boksbeurt, een kappersbeurt enz. Jij kiest wat bij je past of wat je eens wil uitproberen. Kijk op de website voor heel ons aanbod. Je krijgt de mogelijkheid iets te kiezen nadat je afsprak met een compagnon. Zonder compagnon kan…

  MEER

 • Gouden Doos

  Gouden dozen zijn gemaakt door vrijwilligers en met liefde ingepakt. Meer op www.lostenco.be/gouden-doos

  MEER

 • Tranenkaarten

  Een doosje Tranenkaarten helpt jou of je klas, team enz. op weg als je zelf moeilijk woorden vindt om verlies te bespreken. Het maakt praten over verlies wat makkelijker.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy