Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Festival voor Vrede Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: FESTIVALVOORVREDE.GENT

Adres
Eedstraat 56
9052 - Gent - Zwijnaarde

Oprichtingsjaar
2017

Cultuur/patrimonium - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
+32475958375

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Het 'Festival voor Vrede' wil binnen de diversiteit van de Gentse bevolking de INTEGRATIE bevorderen via muziek, dans, circus, magie en andere (niet verbale) kunsten. Wederzijds respect voor de eigenheid van de verschillende culturen, levensbeschouwingen en leefgewoonten staat hierbij centraal. Hierbij komt integratie zeker niet…

MISSIE

Het 'Festival voor Vrede' wil binnen de diversiteit van de Gentse bevolking de INTEGRATIE bevorderen via muziek, dans, circus, magie en andere (niet verbale) kunsten. Wederzijds respect voor de eigenheid van de verschillende culturen, levensbeschouwingen en leefgewoonten staat hierbij centraal. Hierbij komt integratie zeker niet neer op het verloochenen van de eigen levensbeschouwing of identiteit. Aldus wenst het festival een bijdrage te leveren voor een meer vreedzame, verdraagzame, solidaire en rechtvaardige samenleving.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy