Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW HOPE FOR LIO Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: HOPE FOR LIO

Adres
Hoesnaek 36
1670 - Pepingen

Oprichtingsjaar
2017

Personen met een handicap


Telefoon (algemeen nummer)
+32476345231

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De VZW ‘Hope For Lio’ is een vereniging voor kindjes met een genetische aandoening genaamd CDKL5. CDKL5 is de naam van de gen, op die gen is er een foutje gevonden en door dat foutje maakt de gen een bepaalde eiwit niet aan, wat juist…

MISSIE

De VZW ‘Hope For Lio’ is een vereniging voor kindjes met een genetische aandoening genaamd CDKL5. CDKL5 is de naam van de gen, op die gen is er een foutje gevonden en door dat foutje maakt de gen een bepaalde eiwit niet aan, wat juist belangrijk is voor de ontwikkeling van de hersenen. De ziekte brengt een zware vorm van epilepsie en zware ontwikkelingsstoornissen met zicht mee. De VZW zal evenementen en verkopen organiseren om hulpmiddelen te financieren en kindjes met o.a. CDKL5 en epilepsie te ondersteunen. Ook gaan de ingezamelde centjes deels naar hulpmiddelen voor Het Hoekhuis, het centrum waar Lio naartoe gaat. Ook worden er bijeenkomsten in het buitenland georganiseerd om de lotgenootjes samen te brengen. Congressen over CDKL5 zullen ook bijgewoond worden met de ingezamelde centjes.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy