Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Huis Beaucarne vzw

Officiële naam: Huis Beaucarne

Adres
Beaucarnestraat 9
9700 - Oudenaarde

Oprichtingsjaar
2017

Cultuur/patrimonium - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
+32 (0)476 30 77 36

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Huis Beaucarne vzw stelt zich hoofdzakelijk tot doel het historische “Huis Beaucarne”, een zeldzaam en authentiek bewaard 18de-eeuws monument, te beheren, te onderhouden, te promoten, te verspreiden en te exploiteren via openstelling voor het grote publiek, alsook onderzoek naar de geschiedenis en het culturele belang…

MISSIE

Huis Beaucarne vzw stelt zich hoofdzakelijk tot doel het historische “Huis Beaucarne”, een zeldzaam en authentiek bewaard 18de-eeuws monument, te beheren, te onderhouden, te promoten, te verspreiden en te exploiteren via openstelling voor het grote publiek, alsook onderzoek naar de geschiedenis en het culturele belang van deze erfgoedlocatie aan te moedigen, te promoten en uit te voeren.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Restauratie Huis Beaucarne

    In eerste instantie het oplossen van de zware structurele problemen in de woning (moerbalken) om zo ook de toegankelijkheid te verbeteren naar de bezoekers toe.

    MEER

  • Tentoonstelling "Dineren in de 18de eeuw"

    Geplande tentoonstelling in het voorjaar van 2020 - uitgesteld vanwege Covid-19!

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy