Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BlinkOut vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BLINKOUT

BlinkOut informeert, inspireert en sensibiliseert rond overprikkeling, psychische kw…

Adres
Vlaanderenstraat 53
9000 - Gent

Oprichtingsjaar
2017

Welzijn - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
094301810

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
De wereld draait altijd sneller. BlinkOut wil een ruimte bieden voor verstilling als voedingsbodem voor talentgericht groeien. Blinkout wil - een centrale plek zijn in de binnenstad waar rust, stilte en zijn primeert. - Een vrijwilligers- en professionele werking opzetten die mensen tot zichzelf laat…

MISSIE

De wereld draait altijd sneller. BlinkOut wil een ruimte bieden voor verstilling als voedingsbodem voor talentgericht groeien. Blinkout wil - een centrale plek zijn in de binnenstad waar rust, stilte en zijn primeert. - Een vrijwilligers- en professionele werking opzetten die mensen tot zichzelf laat komen, van binnenuit laat stralen. - Jongeren, kwetsbare groepen of mensen in een moeilijke periode versterken door het inzicht in zichzelf en hun omgeving te vergroten en hen tools te geven om te communiceren over hun noden en hun sterktes. - De maatschappij informeren, inspireren en sensibiliseren door een inhoudelijk aanbod voor scholen, bedrijven en andere organisaties.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

DETAIL IN PDF

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • 'kLink: Veerkrachtig de deur openzetten naar werk.

    Een persoonlijk traject naar werk waar jij de baas van bent, waar je zelf beslist hoe snel, hoe intens en hoe inspirerend het kan zijn. Waar je zelf aan het stuur zit en op eigen ritme je parcours bepaalt. Wij staan sowieso te vieren aan…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy