Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Supernova Science vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: SUPERNOVA SCIENCE

Live music. Live Science.

Adres
Kazernelaan 6
2550 - Kontich

Oprichtingsjaar
2017

Onderwijs/Talentontwikkeling - Wetenschappelijk onderzoek


Telefoon (algemeen nummer)
0484897703

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Supernova Science vzw organiseert op 5 en 6 september 2020 de derde editie van Sound of Science. Sound of Science is een openlucht wetenschapsfestival en dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan tenten, muziek en…

MISSIE

Supernova Science vzw organiseert op 5 en 6 september 2020 de derde editie van Sound of Science. Sound of Science is een openlucht wetenschapsfestival en dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familieleden. Denk aan tenten, muziek en natuurlijk veel wetenschap en techniek. Sound of Science 2020 vindt plaats in domein Puyenbroeck te Wachtebeke.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 51 tot 100

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy