Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Dog Happiness Belgium vzw

Officiële naam: Dog Happiness Belgium vzw - Society for Animal Protection

Born to love. Live to rescue.

Adres
Zeedijkweg 37
8210 - Zedelgem

Oprichtingsjaar
2017

Dierenwelzijn


Telefoon (algemeen nummer)
0472736797

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Dog Happiness Be vzw helpt dieren in binnen- en buitenland (oa. logistiek, financieel, educatief, ....). Focus en grootste project is Sasha's asiel in Niš (Servië) waar we als belangrijkste sponsor instaan voor verbetering van de levensomstandigheden van de honden (voeding, accommodatie & infrastructuur, verzorging, medische…

MISSIE

Dog Happiness Be vzw helpt dieren in binnen- en buitenland (oa. logistiek, financieel, educatief, ....). Focus en grootste project is Sasha's asiel in Niš (Servië) waar we als belangrijkste sponsor instaan voor verbetering van de levensomstandigheden van de honden (voeding, accommodatie & infrastructuur, verzorging, medische kosten, sterilisaties enz...)

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Vaccinatieproject - doorlopend

    Een vaccin tegen dodelijke infectieziekten kost 11€ per hond. Het vaccin tegen hondsdolheid kost 6€. Samen hebben we dus 17€ per hond nodig om hen jaarlijks de nodige, levensnoodzakelijke inentingen te kunnen geven, dit voor +700 honden. Jaarlijks benodigde budget: ca. 12.000€.

    MEER

  • Sterilisatieproject - doorlopend

    De énige manier om immens dierenleed te voorkomen is beletten dat massaal ongewenste pups geboren worden op straat. Dus om het probleem van straathonden structureel aan te pakken én dierenleed te voorkomen, moeten zoveel mogelijk straathonden gesteriliseerd worden. Meteen kunnen we zo ook de instroom…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy