Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Vrienden van Het Poetsbureau vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VRIENDEN VAN HET POETSBUREAU

Adres
Lummenseweg 83
3580 - Beringen

Oprichtingsjaar
2017

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
011 28 79 82

Stuur ons een e-mail!

MISSIE
Met ons fonds ‘Vrienden van Het Poetsbureau vzw’ willen we mensen die een connectie hebben met Het Poetsbureau (medewerkers of familie van medewerkers tot in de 1e graad) en die extra hulp nodig hebben om verder te kunnen (bijvoorbeeld na een extreme omstandigheid zoals brand,…

MISSIE

Met ons fonds ‘Vrienden van Het Poetsbureau vzw’ willen we mensen die een connectie hebben met Het Poetsbureau (medewerkers of familie van medewerkers tot in de 1e graad) en die extra hulp nodig hebben om verder te kunnen (bijvoorbeeld na een extreme omstandigheid zoals brand, geen dak boven het hoofd, ziekte, ongeval,…) een duwtje in de rug geven. Het welzijn van onze medewerkers primeert. Daarom willen we met deze vzw niet gewoon geld geven maar concreet zorgen voor een behandeling, aankoop van een hulptoestel, extra kleding, voorraad, medicijnen, tegemoetkoming in ziekenhuiskosten, … Medewerkers kunnen online en offline een formulier indienen om iemand of zichzelf als begunstigde op te geven. 3 keer per jaar worden alle ingezonden begunstigden verzameld en beslist een externe jury over de verdeling van de hulpmiddelen.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Meer dan 1000

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy