Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

CrazyIdee vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK CRAZY IDEE

Wij laten niemand aan de kant staan!

Adres
O. L. Vrouwstraat 99 bus 102
2400 - Mol

Oprichtingsjaar
2017

Personen met een handicap - Sport


Telefoon (algemeen nummer)
0485370230

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Wij bieden inclusie-water-activiteiten waarbij we niemand aan de kant laten staan en minder mobiele mensen meer mobiel op het water willen maken. Voor rolstoelers kan dit bij ons gewoon vanuit hun eigen rolstoel.

MISSIE

Wij bieden inclusie-water-activiteiten waarbij we niemand aan de kant laten staan en minder mobiele mensen meer mobiel op het water willen maken. Voor rolstoelers kan dit bij ons gewoon vanuit hun eigen rolstoel.
FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • HandBikeBoot

  Catamaran-achtig vaartuig waarop de rolstoel gereden wordt. De aandrijving gebeurt met de handen volgens het principe van een fiets waarbij de "pedalen" een schoepenrad aandrijven. Deze wordt ook elektrisch ondersteund.

  MEER

 • FloatXpress, watertrein

  Een watertrein bestaande uit 1 trekkend vaartuig en een aantal waterwagonnetjes waarop telkens 2 personen kunnen plaatsnemen, op hoge zitbanken of lagere zitjes. Ook rolstoelers kunnen met hun eigen rolstoel mee en worden per stoel op een wagonnetje gereden.

  MEER

 • WheelWaver, rolstoelboot

  Elektrisch aangedreven catamaran-achtig vaartuig waar de rolstoeler via oprij-platen wordt opgereden. Met een eenvoudige joystick-besturing kan hij/zij zelf het "roer" in eigen handen nemen om zo op lage snelheid het water te verkennen.

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy