Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

NANSEN Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: NANSEN vzw

Adres
CCN GEbouw, 80 Vooruitgangstraat
2060 - Antwerpen(7)

Oprichtingsjaar
2017

Mensenrechten - Migratie/integratie


Telefoon (algemeen nummer)
+32 487 84 65 40

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
NANSEN ontwikkelt juridische expertise op het gebied van internationale bescherming en stelt deze ook ter beschikking van de praktijk. Zo willen we de fundamentele rechten van mensen die nood hebben aan bescherming ook effectief maken. Onze juridische expertise wordt daarnaast ook verrijkt door een multidisciplinaire…

MISSIE

NANSEN ontwikkelt juridische expertise op het gebied van internationale bescherming en stelt deze ook ter beschikking van de praktijk. Zo willen we de fundamentele rechten van mensen die nood hebben aan bescherming ook effectief maken. Onze juridische expertise wordt daarnaast ook verrijkt door een multidisciplinaire aanpak.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

€ 187 095

Financiële data bekijken

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 3

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
 • Juridische ondersteuning van slachtoffers van foltering in de asielprocedure

  NANSEN versterkt zijn expertise en ontwikkelt zijn juridische steun aan slachtoffers van foltering om hun toegang tot internationale bescherming beter te ondersteunen en ook beter tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van dit bijzonder kwetsbare publiek.

  MEER

 • Kwaliteitsvolle rechtsbijstand aan personen die internationale bescherming nodig hebben

  NANSEN is een centrum van juridische expertise op het gebied van internationale bescherming, dat toegankelijk is voor professionals in de sector en voor personen die internationale bescherming nodig hebben. NANSEN is actief op het terrein: overleg en individuele begeleiding, ondersteuning van advocaten, interventie bij asielinstanties.…

  MEER

 • Een interdisciplinaire benadering van asiel bevorderen

  De nood aan internationale bescherming is geworteld in een complex geheel van objectieve en subjectieve elementen die van invloed zijn op de verschillende dimensies van de situatie van elk asielzoeker. Het decompartimenteren van disciplines en het actief zoeken naar de inzichten van andere expertise op…

  MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy