Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bright Futures Cvba Coöperatieve venn. met beperkte aansprakelijkheid

Officiële naam: BRIGHT FUTURES

de kracht van delen en ondernemen verenigd op één grond

Adres
Rode Laakstraat 13
2431 - Laakdal - Veerle

Oprichtingsjaar
2016

Sociale economie - Andere


Telefoon (algemeen nummer)
0484237776

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met Bright Futures beheren burgers op een innovatieve wijze gemeenschappelijke grond, waar het goed is om te vertoeven, waar natuur, cultuur en innovatie rijkelijk samengaan, en waar ondernemende 'stewards' van een ontluikende toekomst spelenderwijs zelfkennis, inspiratie en ervaring opdoen om zelf eco-systemisch meer effectieve oplossingen…

MISSIE

Met Bright Futures beheren burgers op een innovatieve wijze gemeenschappelijke grond, waar het goed is om te vertoeven, waar natuur, cultuur en innovatie rijkelijk samengaan, en waar ondernemende 'stewards' van een ontluikende toekomst spelenderwijs zelfkennis, inspiratie en ervaring opdoen om zelf eco-systemisch meer effectieve oplossingen in de wereld te zetten. We ontvingen 5 jaar lang de meest diverse vennoten en gasten, en werd gestaag aan de ontwikkeling van grond er gemeenschap gewerkt. Te traag? Op het eind van het Corona-jaar zagen we hoe we een blijvende achterstand zouden oplopen in de realisatie van onze financiële plan. Liever dan hoge risico's te nemen besloten de 34 mede-eigenaars(coöperanten) om 'het hart v/d Merode' te verkopen. In eerste instantie wordt nu gezocht naar zinvolle kopers. www.brightfutures.be

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy