Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

C&T Productions vzw - Over Pesten

Officiële naam: Over Pesten

Ervaringsdeskundig anti-pestproject op maat

Adres
Klaasbulkstraat 4
9052 - Gent - Zwijnaarde

Oprichtingsjaar
25052016

Cultuur/patrimonium - Gezondheid (geestelijke)


Telefoon (algemeen nummer)
0497692666

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Met C&T Productions maken we theater en clown producties om maatschappelijke problematiek en taboes bespreekbaar te maken. We willen mensen bewust maken zodat zij de keuze kunnen maken verandering te brengen in hun eigen leven en dat van hun omgeving. met "Over Pesten" ons nieuw…

MISSIE

Met C&T Productions maken we theater en clown producties om maatschappelijke problematiek en taboes bespreekbaar te maken. We willen mensen bewust maken zodat zij de keuze kunnen maken verandering te brengen in hun eigen leven en dat van hun omgeving. met "Over Pesten" ons nieuw en eerste echte grote project willen we vanuit eigen ervaringen pesten bespreekbaar maken en slachtoffer, de pester en de omgeving oplossingsgericht leren denken en handelen. Dit doorheen theater, workshop en een spel geleid door ervaringsdeskundigen en therapeuten.

MEER

FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

PROJECTEN
  • Over Pesten

    Wij gaan naar scholen met een theater gebaseerd op waargebeurd feiten, Een spel dat de leerkracht zelf kan begeleiden en een workshop geleid door professionele hulpverleners en ervaringsdeskundige Arnaud Vandermeiren. Alles is zo samengesteld om jongeren oplossingsgericht te leren denken en handelen en hen communiceren…

    MEER

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy