Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VZW De Schakel

Officiële naam: VZW De Schakel

Adres
Kerklei 13
2960 - Brecht - Sint-Job-in-'t-Goor

Oprichtingsjaar
2016

Armoedebestrijding


Telefoon (algemeen nummer)
0032 497 43 97 11

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Voor De Schakel zijn alle mensen gelijkwaardig. Iedereen verdient respect en heeft basisrechten. Vanuit die overtuiging willen we mensen kansen geven, helpen groeien en een veilige plek bieden waar iedereen zichzelf kan zijn. Wij willen als welzijnsorganisatie verbindend werken tussen mensen met en mensen zonder…

MISSIE

Voor De Schakel zijn alle mensen gelijkwaardig. Iedereen verdient respect en heeft basisrechten. Vanuit die overtuiging willen we mensen kansen geven, helpen groeien en een veilige plek bieden waar iedereen zichzelf kan zijn. Wij willen als welzijnsorganisatie verbindend werken tussen mensen met en mensen zonder een kleine portemonnee. Wij zetten onze ervaring en kennis in om onze omgeving bewust te maken van het onrecht van uitsluiting door armoede of afkomst.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: 21 tot 50

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy