Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Beleefhoeve Pantouf vzw Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: BELEEFHOEVE PANTOUF

Adres
Dorpsstraat 78
3470 - Kortenaken

Oprichtingsjaar
2016

Dierenwelzijn - Jongeren


Telefoon (algemeen nummer)
0470/017658

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
Beleefhoeve Pantouf heeft als missie °kinderen vanaf 4 jaar en tieners verwonderd te laten genieten en exploreren van wat de wereldbol ons aanreikt en de van de kracht in zichzelf ° kwetsbare jongeren versterken door hen levensechte leerkansen te bieden We hebben een educatief vrijetijdsaanbod…

MISSIE

Beleefhoeve Pantouf heeft als missie °kinderen vanaf 4 jaar en tieners verwonderd te laten genieten en exploreren van wat de wereldbol ons aanreikt en de van de kracht in zichzelf ° kwetsbare jongeren versterken door hen levensechte leerkansen te bieden We hebben een educatief vrijetijdsaanbod en een professioneel zorgaanbod waarbij 3 kernthema's centraal staan : dieren & hun welzijn, natuur & duurzaamheid, respect & zelfvertrouwen Het educatieve aanbod bestaat onder meer uit dagkampen, pantoufateliers, wonderlijke feestjes en beleefdagen voor specifieke doelgroepen Het zorgaanbod bestaat uit Equicoaching (coaching van jongeren met ondersteuning van paarden en pony's), Pantouffelen (inzet tegen schooluitval voor jongeren 12+ door een individueel onderwijsflankerend aanbod op maat) en Yakari (buitenschools zorgaanbod op maat voor jongere kinderen)

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: Geen

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy