Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TUKI Vereniging zonder winstgevend doel

Officiële naam: TUKI

TUKI, een vosje dat helpt

Adres
Berenbroekstraat 49
3500 - Hasselt

Oprichtingsjaar
2016

Gezondheid (fysieke) - Welzijn


Telefoon (algemeen nummer)
089 62 22 31

Stuur ons een e-mail!

Bezoek onze website!

MISSIE
TUKI ondersteunt gezinnen waarvan een kind een levensbedreigende ziekte heeft op emotioneel, financieel, praktisch en administratief vlak. De organisatie biedt deze ondersteuning tijdens een behandeling in de Belgische ziekenhuizen maar ook als ze door hun behandelende arts worden doorverwezen naar een evidence-based behandeling in het…

MISSIE

TUKI ondersteunt gezinnen waarvan een kind een levensbedreigende ziekte heeft op emotioneel, financieel, praktisch en administratief vlak. De organisatie biedt deze ondersteuning tijdens een behandeling in de Belgische ziekenhuizen maar ook als ze door hun behandelende arts worden doorverwezen naar een evidence-based behandeling in het buitenland.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE ONTVANGSTEN:

< 100.000€

 

ORGANISATIE

AANTAL BETAALDE MEDEWERKERS: 1 tot 4

AANTAL VRIJWILLIGERS: Minder dan 20

MEER INFO OVER DE ORGANISATIE

De gegevens van de organisatie zijn afkomstig van de volgende officiële bronnen: Kruispuntbank der Ondernemingen, Belgisch Staatsblad, Rijksdienst voor Sociale Zekerheid, FOD Financiën en Nationale Bank van België. Deze officiële gegevens worden dagelijks geüpdatet. Daarnaast zijn er gegevens afkomstig van de organisatie zelf.


Cookie policy